...abyste se ani chvíli nenudili

Nové dresy pro líbeznické atlety - možnost objednání zde!!!

28.03.2017 11:00

Milí sportovci, vážení rodiče,

 

s týmem Atletiky Líbeznice jsme pro Vás připravili možnost objednat si pro děti dresy, které mohou využívat jak na tréninku, tak při reprezentaci oddílu na různých závodech.

Nabízíme 2 varianty dresů (dítě může využívat oboje :-):

1. bavlněné tyrkysové tričko s bílým potiskem (cena cca 180 Kč) - tyto dresy již mnozí malí sportovci mají.

2. dres z funkčního materiálu - celopotištěný. Nemusíte vybírat všechny jeho součásti, můžete si objednat jen to, co preferujete. Dresy nám šije firma Eleven, která se specializuje na výrobu oděvů pro atlety a cyklisty. Materiál se vyznačuje speciálními vlastnostmi - je prodyšný, savý a přitom dobře odvádí pot. Cena se bude odvíjet od počtu objednaných věcí (celkově za oddíl). Do této sady patří: tílko (cena cca 350 Kč), dívčí nebo dámský top - rozlišeno jen velikostně (cena 350 - 400 Kč), šortky - střihově řešené jako cyklistické kalhoty (cena cca 450 - 500 Kč) a čepice (cena cca 240 Kč). Vzorky můžete vidět na tréninku.

Pokud si objednáte něco ze sady funkčních oděvů, tak paní Petra Rambousková (pomocná trenérka, jinak oděvní odbornice) Vaši ratolest změří - kvůli určení správné velikosti. Za tento dres je nutné zaplatit zálohu ve výši 400 Kč v hotovosti - paní Petře Rambouskové nebo trenérce Andrey Pischnothové (část objednávky musíme zaplatit předem!!!). Děkujeme za pochopení.

 

Závaznou objednávku můžete učinit prostřednictvím tohoto formuláře:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAiF4fNtj1NdefBFqYwQzJ9ckmVVR7GxybOrr6p3q9RTEilw/viewform?c=0&w=1

 

Všichni se na nové dresy moc těšíme!!!

Vyhledávání

Kontakt

Stonožka Líbeznice, o.s. Ing. Miriam Kupková
Jana Pavelky 660
250 65 Líbeznice
+420 604 251 990